Enda bedre kommentarfelt i WordPress


WordPress er et av verdens mest brukte publiseringssystemer. Med noen enkle utvidelse kan du få et enda mer levende kommentarfelt på nettstedet ditt!

Disse utvidelsene gjør kommentarfeltet enda bedre

Jetpack

Skjermbilde av Jetpack Comments.

Jetpack er en kraftig samling med utvidelser som gjør at leserne kan bruke sine kontoer på sosiale medier til å kommentere. Blant de støttede er Facebook, Twitter og WordPress.

Facebook-kommentarer

En rekke utvidelse gir deg støtte for Facebooks kommentarsystem. Med Facebook comments er det svært enkelt for lesere med Facebookkonto å legge igjen en kommentar, og dette kommentarsystemet bidrar også med å skape sosial trafikk til siden din.

Her får du få valg på utseende, men likefullt vel verdt å ta en titt på.

Av utvidelsene er Facebook Comments WordPress vår favoritt.

Disqus

Disqus er en av de største tilbyderne av kommentarfelt, og brukes av mange store mediehus og enda flere små nettsteder. De har et enkelt og greit utseende og gjør det lett å kommentere. Derimot tilbyr de minimal fleksibilitet på utforming. Tilbyr også kommentering med kontoer på blant annet Facebook og Twitter.

Disqus legger automatisk inn annonser på nettsiden din. I tillegg rapporterer noen nettsteder at Disqus har fullskjerm annonser på mobil som gjør at brukere ikke få lest siden. Det gjelder bare gratisbrukerne, men derfor frarådes bruk av gratisversjonen av Disqus.

 


Legg inn en kommentar